Det hele begyndte

I julen 2014, hvor min datter Iben ville lave en helt særlig gave til sine bedsteforældre. Hun ville lave sæbe :)
Jeg trådte til som hjælpende hånd, og faldt fuldstændig for sæberiet.
Lundegaardens hudpleje var dermed sat i gang :) 
 
 
Tak Iben, uden dig og din ide, var jeg måske aldrig kommet igang  <3
 
Lundegaardens hudpleje er opkaldt efter vores hjem, og slægtsgård Lundegaarden på Sejerø. Gården har været i familiens eje i mere end 100 år, og danner nu også rammen om min lille virksomhed.
Her på Lundegaarden laves hudplejen med grøn energi, fra vores to hustandsvindmøller og solpanel. Det er sådan en god fornemmelse når møllen snurre, solen skinner og laver el til os. 
 

En lille del af Sejerø

Jeg har altid interesseret mig meget for naturen, derfor blev de første sæber blandt andet tilsat tørret morgenfrue og lavendel. De har fantastiske egenskaber for pleje af huden.
Alle mine produkter indeholder en del af Sejerø. Blomster og urter, samt
Sejerøhonning og bivoks, som jeg får fra Bents bigård på Sejerø.
Bents bier er såkaldte "grønne" da de ikke bliver behandlet med pesticider.
Så det er et skønt rent produkt, der også smager super lækkert :)
 
Jeg plukker alle mine blomster og urter fra starten af juni til slut september. Så der er travlhed på Lundegaarden i den periode. Men det er nu også hyggeligt at gå i den smukke natur, i ro og fred. Dejligt meditativt faktisk, som klart kan anbefales  :)
 
Der plukkes hybenroser, morgenfrue, lavendel, salvie m.m... og sidst på sommeren havtorn. Min familie er heldigvis altid klar med en hjælpende hånd eller to, for havtorn er lidt af et projekt at plukke. Alt plukkes med hånden fra de stikkende buske.
Men det er absolut det hele værd, når resultatet ses i kurven, der bugner af de små, sunde orange bær.
Der plukkes kun på egen jord, eller hvor jeg har fået tilladelse.
Med respekt for naturen selvfølgelig  !
 

Skadeligt kemi nej tak !

Det er meget vigtigt for mig, at min hudpleje er så økologisk, ren og kemi-fri som muligt !
Det er meget overraskende, at der faktisk tilsættes skadelige kemikalier i den hudpleje vi smører på huden, ja selv i tandpasta hvor man især skal være opmærksom på stoffet SLS !
 
Min vision er at fremstille et mere enkelt, naturligt og rent produkt ! 
 
Jeg får altid en masse ideer til nye produkter, nogle bliver ved ideen, men andre skal afprøves.
 
De sidste nye produkter er bla. en økologisk flydende sæbe med havtorn og citrus. Alle bær i sæben er fra Sejerø. Det er en skøn plejende sæbe, både til bad og som håndsæbe. Sæben er helt fri for skadeligt kemi og parabener !
 
Jeg har også udviklet en blødgørende fugtighedscreme baseret på økologiske olier. Brug den inden sengetid og dit ansigt plejes hele natten af de skønne olier.
 
Sidst med ikke mindst, er projekt shampoo skudt i gang. Det bliver en shampoo helt uden skadeligt kemi SLS/SLES/MIT og parabener !
De første prøver er lavet og skal nu testes af .
Jeg er meget optimistisk og er sikker på at man sagtens kan lave en rigtig lækker plejende og rensende shampoo, helt uden skadelige og manipulerende tilsætningsstoffer.
 
Du er velkommen til at tilmelde dig mit nyhedsbrev her ;http://www.lundegaardens.dk/nyhedsbrev , det kommer max. 1 gang om måneden. Så får du nyt om produkter m.m. Du kan til en hver tid afmelde det igen.
 
Med venlig hilsen
 
Helle Nørrevang
Lundegaardens- Hudpleje tilsat Sejerøs Natur.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lundegaardens.dk | CVR: 18457687 | Lejlighedsvej 2, 4592 Sejerø - Danmark