Om Sejerø

Sejerø ligger midt i havet mellem Kalundborg og Sjællands Odde. 

For at komme til Sejerø sejler man med øens færge, der har afgang fra Havnsø ( Føllenslev) på Sjælland. Havnsø ligger kun knap en times kørsel fra København.
 
Det er en skøn sejltur, hvor man sejler ca. den halve tur langs øens smukke sydvendte kyst. 
 
Sejerø byder på en fantastisk smuk natur. Her er ro, fred og " højt til loftet ". På Sejerø har man virkelig mulighed for at koble helt fra, og lade sine batterier op på ny. 
Øen har nogle rigtig lækre badestrande, som desuden er meget børnevenlige, især på den sydvendte side af øen, hvor der er de skønneste sandstrande.

 
Dyrelivet på øen er fantastisk at opleve.
 
Du kan møde rådyr, fasaner,harer og ikke mindst øens vildtlevende påfulge. En han påfulg i yngle dragt, med udspredt hale er et fantastisk syn.
 
I sommer halvåret huser øen desuden strandskader og viber som kommer til øen for at yngle. For ej at glemme Tejsten, en lille alkefulg som yngler på øens nordvendte kyst Tejsten er faktisk en yderst sjælden ynglefugl i Danmark.
 
 
 

Sejerø har været beboet siden vikingetiden,

Øen var på den tid delt i mange små øer, som lå samlet. Bla. er en af Danmarks største sølvskatte fra vikingetiden, faktisk fundet her på Sejerø. Den ligger nu udstillet på
 
 
 
 
Du kan læse mere om Sejerø her og finde links til overnatning, spisesteder og indkøbsmuligheder.
 
 
 
 
 
Lundegaardens.dk | CVR: 18457687 | Lejlighedsvej 2, 4592 Sejerø - Danmark